Nieuws

Marcel begon met koken toen hij 15 jaar was en werkte onder meer in het Victoria hotel in Amsterdam. Samen met Chef Abdul Ben Salah zette hij in Antwerpen het restaurant van het Astrid Hotel opnieuw op. Hij werkte verder bij restaurant de Nederlanden* in Vreelanden en als rechterhand van SVH Meesterkok Willem-Pieter van Dreumel. Vanuit de klassiek Franse keuken heeft Marcel onder leiding van diverse meesterkoks en sterren chefs zich kunnen ontwikkelen tot een moderne eigenzinnige Chef. Combineren van uiteenlopende producten zorgen voor eigenzinnige gerechten. De smaakexplosies worden versterkt door de bijzondere cocktails en wijnen geselecteerd door Rosalie.

Rosalie heeft een brede kennis van wijnen en gedestilleerde dranken. Door nieuwsgierigheid en eigenwijsheid heeft zij zich vol enthousiasme gestort in het combineren van eten met dranken. Zij werkte onder andere bij Wijnhandel-Slijterij Nolet in Castricum en als gastvrouw-sommelier verzorgde zij de Raad van Bestuur van Delta Lloyd.

Beyerick wint Beste Restaurant Award van Proefschrift Restaurants
09 november
Het nieuwe restaurant platform van Jan van Lissum is Proefschrift Restaurants, welke van start ging op de vakbeurs gastronomie. Tijdens de beurs vond ook de Award ceremonie plaats. Restaurant Beyerick…
Lees meer
FoodLoveStories
24 mei
Truffellijke zaligheden bij restaurant Beyerick, dankzij Il Mondo del Tartufo!
Lees meer

Anne-Wies
24 mei
Truffels Il Mondo del Tartufo bij restaurant Beyerick.
Lees meer
ChefsFriends.nl
23 mei
Energiek koppel timmert aan de weg met Beyerick in Zeist
Lees meer

Highteavriendinnen
16 april
Een plek waar passie, kennis en fine dining samen komen…
Lees meer